Despre Noi2018-10-05T12:58:49+00:00

R I G U A R D O  N O I

Mi Piace RISTORANTE & PIZZERIA – AUTENTIC ITALIANO

Mi Piace Ristorante & Pizzeria este un restaurant italian de familie și ne aflăm lângă parcul Valea Trandafirilor. Designul este unul elegant și  spațios. Pe langă peisajul verde de la parc, avem să vă oferim multe altele. Bucătăria, deservirea, spațiul, pentru copii, pentru toate ne străduim să fie oferite la cel mai înalt nivel.

L O C A T I O N

LOCAȚIILE NOASTRE

Dorința noastră este de a oferi cea mai înaltă calitate locației, bucatelor și deservirii.  Am creat 2 săli, A La Carte și Pizzeria, cu 84 de locuri. În exterior, o terasă spătoiașă care oferă 80 de locuri. Am constuit terasa spre vest, cu vedere spre apusul soarelui, iar aerul curat din parcul cu pini oferă o atmosferă specială. Pentru momente private și aniversări, avem două camere Nord și Sud, câte 20 de locuri, care la solicitare se pot uni.

B A M B I N I

AICI GĂSIȚI CEL MAI BUN PENTRU COPII

Atât de mult iubim copii, încât le-am creat două zone de joacă, unul în interior și altul exterior. Terenurile sunt asigurate cu multe opțiuni de distracție și accesorii pentru cei mici. Pentru zona din interor, avem și o bonă foarte jucăușă care va avea grijă de cei mici. Afară este cel mai spațios teren de joacă cu multe funcții și destinat pentru copii de la 3 ani.

M U S I C A  D A L  V I V O

PE NOTE MUZICALE

Când vine sfârșitul de săptămână, surprizele noastre continuă pe note muzicale, alături de formații care pe live, timp de 2-3 ore vor face o atmosferă relaxantă și chiar romantică.

A L T R O

ALTELE

  • Din 2018 producem 7 tipuri de înghețată din produsele noastre.
  • La ferma noastră creștem fazani, iepuri, găini, prepelițe și vaci pentru restaurant.
  • Avem cea mai modernă bucătărie din oraș.
  • 2 terenuri de joacă pentru copii. Zona de joacă din interior, are în permanență o bonă.
  • O parte importantă din electricitatea consumată de restaurant este produsă de panourile solare de pe acoperiș.
  • Parcare mare de peste 50 locuri.
  • Wi-Fi pe tot teritoriul.
  • Cu grijă mereu de spațiul parcului din vecinătatea noastră.

I L  N O S T R O  T E A M

ECHIPA NOASTRĂ

La Mi Piace Ristorante & Pizzeria, angajăm cel mai bun personal din industrie. Începând cu bucătarul Chef și continuând cu managerii, chelneri și restul personalului care lucrează în culise, veți fi impresionați de atenția acordată detaliilor și îndrumărilor.

Suntem o familie mare, care crește încontinuu. Toți lucram umăr la umăr, astfel încât oaspeții noștri să simtă atmosfera Italiei aici – acasă!

P R E N O T A

FII COMOD – REZERVĂ O MASĂ 

Vă invităm în restaurantul nostru în oricare dintre zile de luni până duminică între 11:00 și 23:00. Avem un număr limitat de locuri, de aceea pentru rezervare, vă rugăm să ne contactați prin cea mai comodă modalitate, pe site sau telefon.

REZERVARE

Telefon: +373 789 833 33
e-mail: rezervare.mipiace@gmail.com