PRIVATE DINING2018-10-05T13:06:42+00:00

F E S T A  P R I V A T E

SĂRBĂTORI – CINĂ PRIVATĂ

Pentru cină privată, ziua de naștere, sau alte evenimente, restaurantul vă oferă spații generoase și disponibile exclusiv în fiecare zi. În incinta sălii de mese A La Carte, Mi Piace oferă două săli de mese private mai mici, cu un decor elegant, pentru a găzdui întâlniri intime pentru grupuri de până la 30 persoane.

F E S T A  F A M I G L I A R I

EVENIMENTE DIN INIMA FAMILIEI

Când vine vorba de evenimente din familie, Mi Piace Ristorante & Pizzeria vă poate oferi și zone din sălile principale sau la terasa exterioare.

Întotdeauna vom găsi soluția cea mai bună pentru evenimentul dstra.

S P A Z I  P R I V A T I

CAMERA NORD ȘI SUD

Alături de sala de mese din Mi Piace, restaurantul oferă două săli de mese private mai mici, cu un decor elegant, pentru a găzdui întâlniri intime pentru grupuri de până la 14 sau 22 persoane.

I N  E S C L U S I V A

EVENIMENTE MARI

Pentru evenimente mari, Mi Piace Park Residence vă oferă 2 locații speciale. La parter sala Mica împreună cu terasa spațioasă până la 50 de persoane.

Al doilea loc minunat, la etaj există sala Mare pentru a găzdui petreceri mai mari de până 300 de persoane. Utilizarea exclusivă a restaurantului poate fi aranjată pentru aniversări, evenimentele de nuntă, conferințe, evenimente business etc.

DETALII

P R E N O T A

FII COMOD – REZERVĂ O MASĂ 

Va invitam in restaurantul nostru in oricare dintre zile de luni pana duminica intre 11:00 si 23:00. Avem un numar limitat de locuri, de aceea pentru rezervare, va rugam sa ne contactati prin cea mai comoda modalitate, pe site sau telefon.

REZERVARE

Telefon: +373 789 833 33
e-mail: rezervare.mipiace@gmail.com